Kaasschnitzel met pasta tomatensaus en een tortilla gevuld met roergebakken groente
Boodschappenlijstje

4 personen

4 Beemster kaasschnitzels
2 eetlepels gesnipperde uitjes
1 zak à 400 gram roerbakgroenten fijn
1 bakje à 250 gram Poiesz kastanje champignons
1 schaal à 20 gram verse bieslook
1 pak à 250 gram Pastella verse Fettuccine pasta
1 blikje à 400 gram Napolina tomatenblokjes naturel
1 pak à 336 gram Tex – Mex orginal wrap tortilla
4 eetlepels Bertolli Olijfolie Classico
1 Perfekt groentebouillonblokje
Verstegen peper en zout uit de molen
3 eetlepels Perfekt vloeibaar bak en braad

Toevoegen aan boodschappenlijstje

Bereidingswijze

Werkwijze:
Begin met het maken van de vulling voor de tortilla. Borstel de champignons schoon en snijd ze in vieren. Doe 2 eetlepels olijfolie in de wok en roerbak de champignons kort. Voeg de roerbakgroenten toe en roerbak ook dit kort. Breng het op smaak met peper en zout. Maak de vulling extra smeuïg door een eetlepel vloeibare boter toe te voegen. Zet de roerbakvulling apart. Doe een paar druppels olijfolie in een koekenpan en verwarm de tortilla’s. Vul de tortilla’s met de groenten en houd ze apart.
 
Verhit 2 eetlepels olijfolie in een steelpan en zweet de gesnipperde uitjes aan. Voeg de tomatenblokjes toe en een klein scheutje water. Laat de saus pruttelen. Snijd ondertussen de bieslook fijn. Pureer de saus met de staafmixer en voeg het groente bouillonblokje toe. Breng vervolgens de saus op smaak met peper en zout. Kook nu de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Doe 2 eetlepels vloeibaar bak en braad in een koekenpan. Bak de kaasschnitzels goudbruin gedurende 3 minuten aan elke zijde. Gebruik een tang bij het omdraaien anders prikt u de schnitzels “lek”.

 

Opmaken
Verwarm de tortilla’s 4 minuten onder de grill. Breng de pasta op smaak met olijfolie, peper en zout. Leg de pasta op het bord. Leg de kaasschnitzel en de tortilla erbij. Garneer het gerecht met de tomatensaus. Strooi als laatste de bieslook over de saus.  

Nog meer Wat Maak Je Menu recepten

Onder de 20 Aan jongeren onder de 18 jaar verkopen wij geen alcoholische dranken en tabak. Nog geen 25 jaar? Laat dan je legitimatie zien. De wekelijkse slijterij aanbiedingen zijn verkrijgbaar bij de slijterij van uw Poiesz supermarkt. In de supermarkten in Bergum (Mr. O. van Veenweg), Grou en Hurdegaryp hebben wij geen slijterij. Derhalve zijn de slijterij aanbiedingen helaas niet verkrijgbaar in genoemde supermarkten.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.