De kerstpakketten van Poiesz Bestel direct

BESTEL NU UW POIESZ KERSTPAKKETTEN

Dan heeft u er tijdens de drukke dagen voor Kerst geen werk van. Bestellingen kunt u al doen vanaf één kerstpakket. Verras daarom eens uw behulpzame buurvrouw of bestel ze voor uw medewerkers. Waar u zeker van bent, een Poiesz kerstpakket zit altijd vol met bruikbare boodschappen. Nieuw dit jaar is ons Friese kerstpakket, met het unieke Friese Monopoly spel wat exclusief bij Poiesz verkrijgbaar is.

 

Voordelen kerstpakketten Poiesz

✔ Keuze uit 4 goedgevulde pakketten

✔ Nuttige en bruikbare levensmiddelen

✔ Betrouwbare service met meer dan 20 jaar ervaring

✔ Kiezen tussen bezorgen en ophalen

✔ Gratis bezorging vanaf 20 kerstpakketten in Friesland, Groningen en Drenthe

 

Brochure

Download hier de brochure van de kerstpakketten.

GOED GEVULD PAKKET

 

Een prima pakket met boodschappen van de bekende huismerken van Poiesz: producten die g’woon goed zijn aangevuld met Sum&Sam voor Oosterse gerechten. Kent u onze Noorderster wijnselectie al? Deze Cabernet Sauvignon is gekozen en aanbevolen door Poiesz klanten.

Meer informatie

 

Direct bestellen

 

 

PREMIUM GEVULD PAKKET

 

Voller dan vol zit dit pakket met bruikbare boodschappen voor genietmomenten én dagelijks gebruik. Ook aan de kinderen is gedacht met Koopmans pannenkoeken en Perfekt spekken. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen.

Meer informatie

 

Direct bestellen

LUXE GEVULD PAKKET

 

In dit kerstpakket zit voor de hele familie wat wils. Maak een lekker ontbijtje met de kaiserbroodjes en croissants van g’woon. Borrelen à la Poiesz doet u met Noorderkracht speciaalbier en Noorderster wijn. Beide zijn geselecteerd door Poiesz klanten.

Meer informatie

 

Direct bestellen

 

 

FRIES GEVULD PAKKET

 

Een kerstpakket vol Friese specialiteiten. Van ambachtelijk gerookte, Friese droge worst tot smaakvolle Fryske dúmkes. Plus een Friese versie van het Monopoly spel. Daarvoor ontvangt de gulle gever heel veel opgestoken duimen. Want van deze doos blijf je genieten.

Meer informatie

 

Direct bestellen