Luiers aanbieding

Luiers in de aanbieding

Uw kindje is geboren! Gefeliciteerd. De geboorte van een kindje blijft iets bijzonders. Ook voor u start een nieuw leven: flesjes geven, lekker knuffelen met uw kindje en hier en daar een gebroken nacht omdat uw kindje gevoed moet worden. Natuurlijk hoort bij dit proces ook het verschonen van luiers! Poepen en plassen is iets natuurlijks en kleine kindjes zijn hier vanaf het begin al behoorlijk goed in. Maar hoeveel luiers gebruik uw kindje eigenlijk? En hoe vindt u de perfecte luiers aanbieding? Bij Poiesz maken we het u gemakkelijk en zetten we het voor u op een rijtje.

Meer dan 2500 luiers per jaar!

U leest het goed! Uw kindje gebruikt gemiddeld meer dan 2500 luiers in het eerste jaar. Een pasgeboren baby verbruikt in het eerste levensjaar gemiddeld zo'n 7 luiers per dag. Dat is al een flinke stapel! Wanneer u dit doorrekent naar het aantal luiers per jaar, komt u op 2555 luiers per jaar uit. In het tweede en derde jaar neemt het verbruik van luiers af, maar gemiddeld zult u voor uw kindje ook dan gemiddeld nog 4 of 5 luiers per dag gebruiken.

 

Daarom is het goed om altijd voldoende luiers op voorraad te hebben! En luiers in de aanbieding kopen is dan natuurlijk wel zo fijn. Met een goede luiers aanbieding kunt u soms tot wel 70% besparen op de normale prijs.

Luiers aanbieding bij Poiesz Supermarkten

Bij Poiesz kunnen wij ons goed voorstellen dat u met zulke aantallen geen luiers buiten de aanbieding wilt kopen. Daarom zorgen wij bij Poiesz geregeld voor de beste luiers aanbiedingen. Luiers van het welbekende merk Pampers vindt u geregeld in de aanbieding. Zo verkopen we Pampers Premium Protection luiers in de aanbieding, waardoor u met deze luiers aanbieding al gauw 50% goedkoper uit bent.

 

Van ons huismerk Bonbébé hebben we naast babyvoeding- en verzorging ook luiers. De luiers van Bonbébé zijn ultra zacht, waardoor ze vriendelijk zijn voor de kleinste babybilletjes en de luiers bevatten geen parfumallergenen. De Bonbébé luiers aanbieding bij Poiesz vindt u geregeld in onze folder. U kunt met deze luiers aanbieding ook al gauw 25 tot 50% goedkoper uit zijn.