De lekkerste wijnen van het Noorden.

Noorderster wijnselectie: aanbevolen door Poiesz klanten.

De makkelijkste weg naar een goede wijn? Kies voor de wijnselectie van Noorderster. Deze selectie is een perfecte reflectie van de smaak van het Noorden. Omdat hij is samengesteld door 20 wijnliefhebbers uit het Noorden. Onder begeleiding van Reitse Spanninga hebben zij uit een voorselectie van 50 wereldwijnen de 4 beste geselecteerd. In rood, wit en rosé. Zo kan je elk seizoen een goede keuze maken voor bij het eten. Of voor een feestelijk of ontspannen moment. Kortom, waarom verder zoeken? Kies ook voor Noorderster.

 

Deze heerlijke en frisse Chardonnay heeft tonen van ananas, peer en limoen in de geur. De smaak is evenwichtig en gestructureerd met een lange, fruitige afdronk. Deze witte wijn is ideaal als aperitief maar tevens te combineren met visgerechten, kip of romige pasta’s.

 

 

Deze rode wijn gemaakt van de Merlot druif heeft in de geur aroma’s van pruimen, cassis en een vleugje chocolade. De smaak is vol & fruitig. Deze Merlot wijn is ideaal te combineren met gegrild vlees, gevogelte, pastagerechten of als aperitief.

 

Deze rosé heeft in de neus tonen van aardbeien en frambozen. De smaak is fris door de fruitige tonen die de wijn in zich heeft. Deze rosé is heerlijk als aperitief maar combineert tevens goed met diverse visgerechten, tapas of een frisse salade.