Ingrediënten voor 4 perso(o)n(en)

  • 4 witte pistolet broodjes
  • 8 plakken Yorkham
  • 4 gekookte scharreleieren Bio+
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 8 Cherry tomaten
  • Veldsla
  • Peper, zout en kerrie poeder

Bereidingswijze

  • Halveer de versgebakken Poiesz pistoletbroodjes en smeer op beide kanten mayonaise.
  • Beleg de platte kant van het broodje met een paar blaadjes veldsla en leg daarop een aantal plakjes ham.
  • Haal de gekookte eieren 2x door de eiersnijder, doe er 2 eetlepels mayonaise en een theelepel kerriepoeder bij en meng het goed door elkaar.
  • Breng het op smaak met wat peper en zout en beleg het broodje daarna met 2 à 3 eetlepels van het eimengsel.
  • Snijd als laatste de cherry tomaatjes doormidden en verdeel dit over het broodje.