Poiesz verse rolladeschijf met bladsla en gebakken aardappelschijfjes
Boodschappenlijstje

4 personen

4 rolladeschijven
12 plakjes bacon
200 gram uienringen
2 tomaten
1 zakje à 400 gram Poiesz aardappelschijfjes
1 zakje à 75 gram Poiesz veldsla
4 plakken Bon Appetit kaas jong belegen
6 takjes verse rozemarijn
4 eetlepels Heinz tomato ketchup
1 zakje à 85 gram Thousand Island dressing
4 Perfekt middelgrote zoetzure augurken
Perfekt olijfolie traditioneel
Perfekt Vloeibaar Culinair
Verstegen zeezout uit de molen
Verstegen zwarte peper uit de molen

Toevoegen aan boodschappenlijstje

Bereidingswijze

Doe een scheut olijfolie en de vloeibare boter in de pan. Bak hierin de aardappelschijfjes. De olie is voor de hitte en de boter is voor de smaak. Bak de bacon in een andere koekenpan krokant bruin. Er hoeft geen boter of olijfolie in de pan. Laat de bacon na het bakken uitlekken op keukenpapier.

Bak nu de rolladeschijf in een koekenpan. Er hoeft geen zout en peper op de rollade. Voeg de uiringen toe als de rolladeschijven goudbruin zijn. Laat de uien langzaam mee zweten totdat ze goudbruin glazig zijn. Leg de rolladeschijven op een bakplaat en beleg deze met een schijf tomaat, een paar plakjes augurk, de uiringen en een plak jonge kaas. Zet de rolladeschijven gedurende 4 minuten onder een gril of 5 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C, zodat de kaas smelt.

Snijd de rozemarijn fijn en strooi deze over de gebakken aardappelschijfjes. Schep vervolgens de aardappelschijfjes op een voorverwarmd bord en leg hier de rolladeschijf naast. Maak de rolladeschijf af met een dotje ketchup en een plakje bacon. Leg als laatste de veldsla op het bord en giet de dressing er overheen.

Wijntip: La Châsse Chardonnay

Nog meer Wat Maak Je Menu recepten

Onder de 20 Aan jongeren onder de 18 jaar verkopen wij geen alcoholische dranken en tabak. Nog geen 25 jaar? Laat dan je legitimatie zien. De wekelijkse slijterij aanbiedingen zijn verkrijgbaar bij de slijterij van uw Poiesz supermarkt. In de supermarkten in Bergum (Mr. O. van Veenweg), Grou en Hurdegaryp hebben wij geen slijterij. Derhalve zijn de slijterij aanbiedingen helaas niet verkrijgbaar in genoemde supermarkten.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.