Ingrediënten voor 4 perso(o)n(en)

  • 4 krokante gehaktschnitzels
  • 1 zak à 600 gram voorgegaarde krieltjes
  • 1 bakje à 250 gram Bieze rode bieten salade 
  • 4 kaasplakken van Bijzonder lekker
  • 4 plakken ananas uit blik
  • 1 zak à 100 gram gesneden ijsbergsla
  • Croma vloeibaar bakken en braden

Bereidingswijze

  • Verhit 2 eetlepels vloeibaar bakken en braden in een pan. Bak hierin de schnitzels goudbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier. 
  • Bak de aardappeltjes goudbruin in de vloeibaar bakken en braden.
  • Verwarm de plakken ananas in een droge koekenpan op een laag pitje.
  • Leg de schnitzels terug in de koekenpan met daarop een plak warme ananas en daarop een plak kaas.
  • Doe een deksel op de koekenpan. De kaas is na 4 minuten gesmolten.
  • Leg de de schnitzel op een bord met de aardappeltjes en de ijsbergsla er naast. Leg de rode bietensalade op de ijsbergsla.