Spaghetti bolognese schotel met geraspte kaas en rucola sla

Ingrediënten voor 4 perso(o)n(en)

  • 500 gram gekruid Noorder gehakt
  • 1 zak Hak bolognese schotel
  • 1 rode paprika
  • 4 cocktail tomaten
  • 1 zak à 75 gram rucola sla
  • 1 pak à 500 gram spaghetti
  • 6 eetlepels gesnipperde uitjes
  • 1 zakje geraspte jonge kaas
  • 2 eetlepels Blue Band bakken en braden
  • 2 teentjes knoflook
  • olijfolie

Bereidingswijze

  • Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking.
  • Snijd de knoflook en hak deze in kleine stukjes.
  • Snijd de rode paprika in kleine blokjes en de tomaat in grove stukken.
  • Verhit een wokpan met Blue Band bakken en braden en voeg het gehakt toe.
  • Roer het gehakt los met de spatel en bak het goudbruin. Voeg de uien en de knoflook hier aan toe en laat het mee zweten.
  • Voeg vervolgens de paprika toe en doe hier na 2 minuten ook de verse tomaat bij.
  • Voeg de inhoud van de Hak Bolognese schotel toe en laat het geheel kort koken.
  • Laat de spaghetti uitlekken en giet hier een beetje olijfolie overheen. Roer het goed door.
  • Schep de spaghetti op een bord en doe hier de Bolognese saus overheen. Bestrooi het gerecht met de geraspte kaas en de rucola sla.