BELANGRIJKE VEILIGHEIDSWAARSCHUWING POIESZ PALINGWORST 125gram
Noordertrots
Verkozen tot beste supermarkt in vlees én brood van Nederland
0
Aanbiedingen
Actueel
Spaarcadeaus
Boodschappen bestellen
Gebak
Onze winkels
Service
Werken bij
0
Home
Aanbiedingen
Actueel
Spaarcadeaus
Boodschappen bestellen
Gebak
Onze winkels
Service
Werken bij
Home
Spaghetti bolognese schotel met geraspte kaas en rucola sla
Spaghetti bolognese schotel met geraspte kaas en rucola sla
Ingrediënten voor 4 perso(o)n(en)
500 gram gekruid Noorder gehakt
1 zak Hak bolognese schotel
1 rode paprika
4 cocktail tomaten
1 zak à 75 gram rucola sla
1 pak à 500 gram spaghetti
6 eetlepels gesnipperde uitjes
1 zakje geraspte jonge kaas
2 eetlepels Blue Band bakken en braden
2 teentjes knoflook
olijfolie
Bereidingswijze
Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking.
Snijd de knoflook en hak deze in kleine stukjes.
Snijd de rode paprika in kleine blokjes en de tomaat in grove stukken.
Verhit een wokpan met Blue Band bakken en braden en voeg het gehakt toe.
Roer het gehakt los met de spatel en bak het goudbruin. Voeg de uien en de knoflook hier aan toe en laat het mee zweten.
Voeg vervolgens de paprika toe en doe hier na 2 minuten ook de verse tomaat bij.
Voeg de inhoud van de Hak Bolognese schotel toe en laat het geheel kort koken.
Laat de spaghetti uitlekken en giet hier een beetje olijfolie overheen. Roer het goed door.
Schep de spaghetti op een bord en doe hier de Bolognese saus overheen. Bestrooi het gerecht met de geraspte kaas en de rucola sla.
Blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van acties, aanbiedingen en activiteiten? Vul uw e-mailadres in.
Inschrijven