Penne pasta met tonijn roomsaus, olijven en rucola sla

Ingrediënten voor 4 perso(o)n(en)
- 4 kopjes penne pasta
- 2 blikjes John West tonijn in olijfolie
- 1 blikje à 170 gram Carbonell zwarte olijven
- 4 trostomaten
- 1 zak à 75 gram rucola sla
- 1 zakje à 60 gram Galbani Grana Padano
- 4 eetlepels gesnipperde uitjes
- 2 teentjes knoflook
- 2 dl kookroom
- Olijfolie
Bereidingswijze
- Hak de knoflook teentjes in kleine stukjes en halveer de olijven.
- Kook de penne pasta volgens de aanwijzing op de verpakking.
- Verhit olijfolie in een koekenpan en voeg de uitjes, de gehakte knoflook en de olijven toe. Blus dit af met de 2dl kookroom.
- Voeg de tonijn stukken toe in te koekenpan en roer dit goed door. Zet het vervolgens aan de kant op laag vuur.
- Snijd de trostomaten in blokjes.
- Vermeng de penne pasta en de tomaat blokjes met de tonijn roomsaus uit de koekenpan.
- Bestrooi het gerecht met de Grana Padano en garneer het met de rucola sla.