BELANGRIJKE VEILIGHEIDSWAARSCHUWING POIESZ PALINGWORST 125gram
Noordertrots
Verkozen tot beste supermarkt in vlees én brood van Nederland
0
Aanbiedingen
Actueel
Spaarcadeaus
Boodschappen bestellen
Gebak
Onze winkels
Service
Werken bij
0
Home
Aanbiedingen
Actueel
Spaarcadeaus
Boodschappen bestellen
Gebak
Onze winkels
Service
Werken bij
Home
Penne pasta met tonijn roomsaus, olijven en rucola sla
Penne pasta met tonijn roomsaus, olijven en rucola sla
Ingrediënten voor 4 perso(o)n(en)
4 kopjes penne pasta
2 blikjes John West tonijn in olijfolie
1 blikje à 170 gram Carbonell zwarte olijven
4 trostomaten
1 zak à 75 gram rucola sla
1 zakje à 60 gram Galbani Grana Padano
4 eetlepels gesnipperde uitjes
2 teentjes knoflook
2 dl kookroom
Olijfolie
Bereidingswijze
Hak de knoflook teentjes in kleine stukjes en halveer de olijven.
Kook de penne pasta volgens de aanwijzing op de verpakking.
Verhit olijfolie in een koekenpan en voeg de uitjes, de gehakte knoflook en de olijven toe. Blus dit af met de 2dl kookroom.
Voeg de tonijn stukken toe in te koekenpan en roer dit goed door. Zet het vervolgens aan de kant op laag vuur.
Snijd de trostomaten in blokjes.
Vermeng de penne pasta en de tomaat blokjes met de tonijn roomsaus uit de koekenpan.
Bestrooi het gerecht met de Grana Padano en garneer het met de rucola sla.
Blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van acties, aanbiedingen en activiteiten? Vul uw e-mailadres in.
Inschrijven