Rosbief met krielaardappeltjes remouladesaus en sperzieboontjes
Boodschappenlijstje

4 personen

600 gram gegrilde rosbief
500 gram Poiesz voorgekookte krielaardappeltjes
400 gram sperzieboontjes
5 eetlepels Calvé mayonaise original
2 eetlepels Perfekt kappertjes
¼  bosje peterselie
¼  bosje selderij
1 kleine ui
4 Perfekt augurken zoetzuur
2 eetlepels Perfekt olijfolie traditioneel
2 eetlepels Perfekt culinair boter (vloeibaar)

Toevoegen aan boodschappenlijstje

Bereidingswijze

Kook de sperzieboontjes met weinig zout in kokend water en kook ze bij voorkeur beetgaar.
Verhit 2 eetlepels vloeibare boter samen met 2 eetlepels olijfolie in de koekenpan en laat deze goed heet worden. Doe eerst de hitte test: doe één krielaardappel in de hete boter. Sist deze? Dan mag de rest erbij! Bak de aardappeltjes goudbruin.

Gebruik voor de remouladesaus een keukenmachine (staafmixer met snijaccessoires). Doe eerst het mesje in de snijkom en daarna de 4 gehalveerde augurken. Draai de augurken gedurende 5 seconden ragfijn. Doe dit in een schaal. Doe vervolgens 1 kleine ui met 2 eetlepels kappertjes in de snijkom (eerst het mesje erin) en draai het ragfijn. Doe dit in de schaal samen met de augurken. Snijd vervolgens ook de peterselie en de selderij ragfijn. Gebruik hierbij alleen de blaadjes. Meng vervolgens alle ingrediënten door elkaar en vermeng het met 5 royale eetlepels mayonaise.

Dresseer de rosbief op het bord en doe er een kleine eetlepel remouladesaus bij. Opdienen met de boontjes en de goudbruine krielaardappeltjes

Wijntip:Rosé Syrah Grafigna

Nog meer Wat Maak Je Menu recepten

Onder de 20 Aan jongeren onder de 18 jaar verkopen wij geen alcoholische dranken en tabak. Nog geen 25 jaar? Laat dan je legitimatie zien. De wekelijkse slijterij aanbiedingen zijn verkrijgbaar bij de slijterij van uw Poiesz supermarkt. In de supermarkten in Bergum (Mr. O. van Veenweg), Grou en Hurdegaryp hebben wij geen slijterij. Derhalve zijn de slijterij aanbiedingen helaas niet verkrijgbaar in genoemde supermarkten.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.