De folder van Poiesz Supermarkten

Alle aanbiedingen in de supermarkt folders van Poiesz

Op zoek naar supermarkt folders? Bekijk de weekfolder van Poiesz. Wij hebben iedere week minimaal 90 nieuwe supermarkt aanbiedingen! Valt hij niet bij u op de mat? Geen probleem, u kunt de supermarkt folders van Poiesz ook online doorbladeren op onze website.

 

De supermarkt folders van Poiesz: elke week 90 nieuwe aanbiedingen

In de supermarkt folders van Poiesz vindt u elke week aantrekkelijke aanbiedingen. We hebben wekelijks minimaal 90 nieuwe aanbiedingen voor onze klanten. Zo koopt u elke week heel voordelig de beste A-merken bij Poiesz. Daarnaast vindt u ook artikelen van de vaste laaggeprijsde budgetmerken OK€ en het merk g’woon. U kunt dus het hele jaar bij ons terecht voor vaste lage prijzen en aantrekkelijke aanbiedingen met A-merken. Zoekt u de aanbiedingen uit de supermarkt folders van Poiesz? In de winkel kunt u ze herkennen aan de voordeelkleur oranje.

De supermarkt folders van Poiesz: boordevol voordeel voor iedereen

In de supermarkt folders van Poiesz kunt u per afdeling zien welke producten in de aanbieding zijn. Wij zorgen er elke week voor dat ons voordeel heel divers is. Zo vindt u wekelijks voordeel op alle vaste afdelingen: groente en fruit, zuivel- en vleeswaren, brood en gebak en gekoelde producten. Daarnaast hebben wij elke week extra aanbiedingen op bijvoorbeeld huishoudelijke artikelen. Dus naar welke aanbieding u ook zoekt: bij Poiesz is het altijd raak! 

Bekijk de supermarkt folders van Poiesz ook online

Wilt u de folder liever niet thuis ontvangen? Geen probleem. U kunt de supermarkt folders van Poiesz ook heel gemakkelijk online doorbladeren. Bekijk hiervoor de aanbiedingen op onze website. Hier ziet u een link naar de folder van de betreffende week verschijnen. Bovendien kunt u op deze aanbiedingspagina per supermarktafdeling zien welke aanbiedingen er zijn. Zo blijft u ook zonder onze supermarkt folders op de hoogte van het voordeel in onze winkel!

Bekijk de folder van deze week Bekijk de folder