Vegetarische kaasschnitzel met spaghetti, tomatensaus en peultjes

Ingrediënten voor 4 perso(o)n(en)

4 Valess Milner kaasschnitzels
1 schaal à 150 gram verse peulen
1 bakje à 250 gram kastanjechampignons
1 schaal à 175 gram gesnipperde uitjes
1 rode paprika
5 trospruimtomaten
1 schaal à 20 gram verse basilicum
3 knoflookteentjes
1 pak à 350 ml Heinz Tomato Frito
1 zak à 500 gram Napolina spaghetti
Becel vloeibare koken, bakken en braden
Carbonell Omega 3 olijfolie
Verstegen zwarte peper
Verstegen zeezout

Bereidingswijze

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Punt de peultjes met de hand om het draadje van het peultje zorgvuldig te kunnen verwijderen. Kook de peultjes beetgaar en spoel ze daarna koud.
Verhit 2 eetlepels olijfolie in de wok. Zweet de helft van de uitjes aan. Hak de knoflook fijn en voeg deze toe. Snijd de tomaten in grove stukken en voeg deze bij de uien en de knoflook. Roer dit goed door en verhit het geheel. Voeg de Tomato Frito toe en laat alles 15 minuten pruttelen.
Snijd ondertussen de paprika’s in blokjes. Maak de kastanjechampignons schoon met een borsteltje of keukenpapier. Snijd het voetje eraf, vervolgens de grote exemplaren in vieren snijden en kleinere halveren. Houd de groenten apart.
Pureer de tomatensaus glad en houd deze apart. Maak de wok schoon. Verhit 2 eetlepels olijfolie in de wok. Doe de andere helft van de uitjes in de wok en zweet ze aan. Voeg nu de paprika en champignons toe en verhit dit al roerende 1 minuut. Doe de verse tomatensaus erbij en laat dit even doorkoken. Breng de saus op smaak met peper en zout.
Verhit de vloeibare boter in een koekenpan en bak de kaasschnitzels à la minute goudbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
Breng de spaghetti op smaak met een beetje olijfolie, peper en zout. Verwarm de peulen kort in een pan met een beetje vloeibare boter. Voeg op het laatste moment een paar blaadjes basilicum toe aan de saus.

 

Opmaken
Gebruik voorverwarmde borden. Doe de spaghetti op het bord, dresseer de peulen er omheen, leg de kaasschnitzel erop en giet er een lepel saus over.

TIP:

Wijntip: La Châsse Franse Chardonnay