Zakelijk bestellen Direct bestellen

Zakelijk boodschappen bestellen

 

Jouw zakelijke boodschappen bestel je snel en eenvoudig bij Poiesz Supermarkten: of het nu gaat om bedrijfskantines, koffiecorners, de dagelijkse lunch of zakelijke borrels.

 

Ook is het mogelijk om een vast bezorgmoment af te spreken. Meer informatie hierover? Bekijk de veelgestelde vragen onderaan deze pagina.

 

Nog geen zakelijke klant bij Poiesz Supermarkten? Maak dan een zakelijk account aan.

 

 

 

  • Reserveer een vast bezorgmoment

 

  • Gegarandeerd verse producten

 

  • Compleet assortiment
Voor elk bedrijf
Veelgestelde vragen
Wanneer kunnen mijn boodschappen worden bezorgd (vast bezorgmoment)?

Tijdens het bestellen kan je zelf een voorkeurstijd en datum aangeven voor de bezorging.

 

Als zakelijke klant reserveren wij graag een vast bezorgmoment*. Dit betekent dat je boodschappen altijd op de gewenste dag binnen een vast tijdsblok worden bezorgd. Neem hiervoor contact op met de klantenservice.

 

 * Het reserveren van een vast bezorgmoment is mogelijk indien de waarde van jouw wekelijks bestelling minimaal 100,- bedraagt.

Wat zijn de bezorgkosten?

Poiesz Supermarkten hanteert een minimale bestelwaarde van € 40,-. Wanneer je boodschappen bestelt, betaal je € 2,50 verzamelkosten. De boodschappen worden bij jouw bedrijf of instelling bezorgd.

Hoe kan je betalen?

Door het aanmaken van een zakelijke account kan je automatisch op rekening betalen. Dit betekent geen gedoe aan de deur met een pinpas. Daarnaast ontvang je een zakelijke pas waarmee je in al onze supermarkten boodschappen kan doen die je vervolgens gefactureerd krijgt. Liever direct aan de deur afrekenen? Dat kan ook! Je kan bij onze bezorger met PIN afrekenen.