Actievoorwaarden Jeugd Sponsor Actie

Actievoorwaarden Jeugd Sponsor Actie 2018

Spelregels en actievoorwaarden Jeugd Sponsor Actie 2018

 

Algemene voorwaarden

  • De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 12 februari t/m zondag 8 april 2018.
  • Het toekennen van Jeugd Sponsor Munten en/of korting met terugwerkende kracht is niet mogelijk.
  • Bij elke € 10,- (excl. statiegeld) aan boodschappen ontvangt u 1 Jeugd Sponsor Munt. Wekelijks zijn er Jeugd Sponsor Aanbiedingen waarmee extra sponsorpunten kunnen worden gespaard. Een overzicht van de wekelijkse Jeugd Sponsor Aanbiedingen is te vinden in de wekelijkse voordeelfolder van Poiesz Supermarkten B.V.
  • De aanbiedingen met extra veel Jeugd Sponsor Munten als onderdeel van de Jeugd Sponsor Aanbiedingen is alleen geldig in de betreffende week zoals ook gecommuniceerd in de wekelijkse voordeelfolder van Poiesz Supermarkten B.V. en voor deze aanbieding geldt op=op.
  • Aan de tussenstand die wordt getoond op onze website, onze Facebookpagina en/of in de Poiesz supermarkten kunnen geen rechten worden ontleend. Deze tussenstand die wordt gecommuniceerd op onze website en in onze supermarkten is exclusief de bonus van 500 Jeugd Sponsor Munten die de 50 verenigingen ontvangen die het meeste stemmen hebben ontvangen met de Facebook actie in het kader van de Jeugd Sponsor Actie.   
  • Deelnemers die aantoonbaar misbruik maken van de Jeugd Sponsor Actie en/of de Jeugd Sponsor Munten, kunnen van deelname worden uitgesloten. Tevens kunnen de onterecht en/of onrechtmatig verkregen Jeugd Sponsor Munten worden teruggevorderd.
  • Poiesz Supermarkten B.V. behoudt zich het recht voor om op ieder moment de Jeugd Sponsor Actie te wijzigen en/of te beëindigen.
  • De Jeugd Sponsor Munten die zijn uitgegeven tijdens vorige edities van de Jeugd Sponsor Actie zijn niet meer geldig en kunnen niet worden ingewisseld voor nieuwe Jeugd Sponsor Munten en/of contanten.

 

 

Spelregels en actievoorwaarden online stemactie 

De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 12 februari t/m zondag 8 april 2018. In deze actieperiode is er een online stemactie ter promotie van de Facebook pagina van Poiesz en de Jeugd Sponsor Actie. Per e-mailadres kan er per week maximaal 1 keer een stem worden uitgebracht. Dat wil zeggen: er kan wel vaker een stem worden uitgebracht maar per week telt er maximaal 1 stem (de eerste) mee voor de tussenstand. Tijdens de actieperiode worden na elke zondag de winnaars geselecteerd van de 5 Poiesz waardebonnen t.w.v. € 100,-.  

De prijzen kunnen niet ingewisseld worden voor contanten en zijn niet overdraagbaar. Het bedrag van de waardebon wordt niet uitgekeerd in contanten, maar in de vorm van een waardebon waarvoor boodschappen bij een Poiesz supermarkt kunnen worden gekocht. De waardebon dient in 1x ingewisseld te worden. Een eventueel resterende waarde wordt niet uitgekeerd in contanten. De prijsuitreiking kan deel uitmaken van een promotiecampagne van Poiesz supermarkten of worden afgebeeld in het personeelsmagazine van Poiesz supermarkten. Door deel te nemen aan deze actie stemmen deelnemers hier automatisch mee in. 

Medewerkers van Poiesz Supermarkten B.V. en haar reclamebureau zijn uitgesloten van deelname. Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn. Deelnemers worden goedgekeurd als de gevraagde gegevens compleet zijn. De gegevens mogen door Poiesz supermarkten geverifieerd worden. Prijzen worden wekelijks toegekend aan een deelnemersnummer welke wordt bepaald door een onafhankelijke derde via http://www.random.org. De winnaars worden gepubliceerd op Facebook. Vervolgens neemt Poiesz supermarkten via het opgegeven email adres contact op. Mocht er na 3 dagen geen contact per email kunnen worden verkregen met de winnaar, dan vervalt de prijs voor die winnaar automatisch en gaat de prijs naar een nieuwe winnaar. U dient dus op de email van Poiesz supermarkten binnen 3 dagen te reageren. Over de uitslag wordt verder niet gecorrespondeerd.

 

Bij de online stemactie dient u uw email adres af te geven. Wanneer een onjuist email adres is opgegeven kunnen we geen contact met u opnemen. Naar keuze kunt u door de vinkbox aan of uit te klikken, u aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief. U kunt zich na het ontvangen van onze digitale nieuwsbrief te allen tijden weer afmelden via de in de digitale nieuwsbrief aangegeven link.