Poiesz is de allerbeste supermarkt van Nederland!

In het jaarlijkse GfK Zomerrapport heeft Poiesz met een 8,01 het hoogste cijfer gekregen van alle supermarkten in Nederland. Klanten hebben de supermarkten beoordeeld op aspecten als kwaliteit, klantvriendelijkheid, vers, winkelgemak, winkeluitstraling, lage prijzen en aanbiedingen.

Onze klanten beoordelen onze medewerkers met een 8,44!

De uitschieter in het Zomerrapport was de waardering voor onze medewerkers. Daar zijn we als Poiesz Supermarkten natuurlijk erg tros op! Onze medewerkers kregen van de klanten maar liefst een 8,44! In totaal kreeg Poiesz bij 7 van de 9 aspecten de hoogste waardering.

 

Commercieel Directeur Harrie Westra: “Geweldig dat onze klanten ons tot beste supermarkt van Nederland hebben gekozen! Vooral op de waardering voor onze medewerkers zijn we supertrots, helemaal in deze periode waar bijzonder veel van hen is gevraagd. Dit gaan we uiteraard vieren, zowel met onze medewerkers als met onze klanten.”

 

Op de foto: Commercieel Directeur Harrie Westra en Algemeen Directeur Piet Smit met het certificaat en de bokaal, te midden van medewerkers van de Poiesz supermarkt in Sneek.