Update Jeugd Sponsor Actie 2020: belangrijke boodschap van onze algemeen directeur

Lege voetbalvelden, lege zwembaden, lege sportzalen, lege tribunes… De 1,5 meter maatschappij brengt met al haar maatregelen vele clubs en verenigingen in een spagaat. Want hoe hou je afstand en zorg je er tegelijkertijd voor dat je leden schouder aan schouder blijven staan voor hun club of vereniging?

 

Jeugd Sponsor Actie 2020 gestopt

De huidige maatregelen hebben ook invloed op de Jeugd Sponsor Actie dit jaar. Het inzamelen van sponsormunten is gestopt, waardoor het wedstrijdelement is verdwenen. Er is geen winnaar en het juiste sponsorbedrag is helaas niet te berekenen. Maar met het stoppen van de Jeugd Sponsor Actie wil Poiesz de steun aan clubs of verenigingen niet stoppen. 

 

Deelnemende verenigingen & clubs ontvangen € 1.000,00

Om één sportieve lijn te trekken, keert Poiesz aan alle 552 deelnemende verenigingen € 1.000,00 sponsorgeld uit. Als betrokken supermarkt in het Noorden, vinden we het superbelangrijk om juist in deze moeilijke tijd clubs of verenigingen te helpen om het hoofd boven water te houden. Zodat er straks in betere tijden weer samen kan worden gesport of muziek kan worden gemaakt.

 

Muziek, sport en cultuur verbindt, verbroedert, vermaakt en geeft de jeugd toekomst

Piet Smit, directeur van Poiesz Supermarkten, heeft een boodschap. Kijk snel mee!