Jeugd Sponsor Actie 2024!

Stad, dorp, wijk... Overal in het Noorden wordt wel iets sportiefs, muzikaals of cultureels gedaan. Het brengt mensen - al generaties lang - bij elkaar. Het vermaakt, verbroedert en verbindt. Belangrijk dus om te steunen, zodat ook de opvolgers van Noordelijke toppers zoals Sven Kramer, Arjen Robben en Epke Zonderland een kans krijgen om ontdekt - en ‘groot’ - te worden.

 

Het doet ons een groot plezier dat we ook in 2024 de Jeugd Sponsor Actie kunnen organiseren. Want wij zien dit als iets doen voor de maatschappij in het Noorden waarvan we zelf deel uitmaken. Immers, ook de mensen die bij Poiesz werken zijn actief in het club- en verenigingsleven. We helpen dan ook graag een handje met het vervullen van de wensen die er op het lijstje van de club of vereniging voor de jeugd staan. Dus doe mee, want iedereen wint.

 

Het is van belang dat iedereen in het Noorden in actie komt voor het club- en verenigings-leven. Sportieve samenwerking is super belangrijk. Hoe meer mensen sponsormunten voor hun favoriete club of vereniging sparen, des te hoger is het sponsorbedrag dat ze ontvangen.

 

Winst voor de club en euro’s voordeel voor jou!

Tot en met zondag 7 april a.s. krijg je naast euro’s voordeel 1 Jeugd Sponsor Munt bij elke € 10,- aan boodschappen (exclusief statiegeld). Wekelijks zijn er heel veel extra aanbiedingen waarbij nog veel meer Jeugd Sponsor Munten te ontvangen zijn. Dus pak zelf het voordeel en steun tegelijkertijd jouw club of vereniging met sponsormunten!

 

De 19e Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 12 februari tot en met zondag 7 april 2024.