Taart bestellen

Een taart bestellen voor uw verjaardag of iets lekkers nodig voor een kinderfeestje? Wat uw reden ook is; bij Poiesz vindt u gegarandeerd een heerlijke verse taart voor elke gelegenheid. Een taart bestellen bij ons werkt heel eenvoudig. Vandaag voor 12:00 besteld is morgenvroeg(vanaf 10:00) ophalen in de winkel.

Verse taart van uw Poiesz supermarkt

U kunt bij ons diverse soorten taart bestellen van een hoogwaardige, verse bakkerskwaliteit. De taarten die u bij ons bestelt, worden dagelijks versbereid en gaan ’s morgens vroeg de deur uit. U bent dus altijd verzekerd van lekker smeuïg gebak waar uw gasten gegarandeerd van smullen.

 

U heeft bij ons keuze uit: 

 

  • Gesorteerd gebak: o.a. chocoladesoesjes, oranjekoek, bananensoezen, vruchtenschelpen, appelpunten, tompoezen, Bossche bollen, hazelnootschuimgebak.
  • Vlaaien: o.a. aardbei bavarois, aardbeikruimel, appelkruimel, kruimelroom, tropical, kersen en Zwitserse room.
  • Taarten en schnitten: kwarktaart, appeltaart, mokkaschnitte, aardbeienschnitte, hazelnootschuimtaart, slagroomtaart, XL-slagroomtaart, of bestel een fototaart voor de jarige! 

 

Direct regelen? Bestel online uw taart>>

 

Online taart bestellen

Bij Poiesz kunt u makkelijk en snel een taart bestellen in onze webwinkel. Bestelt u voor 12:00 uur? Dan kunt u de taart de volgende dag vanaf 10:00 uur in de door u geselecteerde Poiesz supermarkt ophalen. Bestelt u op zaterdag? Dan staat uw bestelling vanaf maandagmorgen 10:00 uur voor u klaar. Vergeet niet uw bevestigingsmail uit te printen, dit is uw bewijs om de taart op te halen, bij de door u doorgegeven Poiesz supermarkt. U rekent uw bestelling af bij de kassa in de winkel.

Taart bestellen met foto 

Wilt u liever een persoonlijke taart met foto bestellen? Ook dat kan! Bij Poiesz ontwerpt u zelf een taart met uw eigen foto, logo of tekst. Onze fototaart is standaard geschikt voor ca. 16 personen en gevuld met laagjes van cake, slagroom en jam en versierd met vruchtjes, chocolade en pindakorrels.

 

Benieuwd hoe het werkt? Het bestellen van uw eigen taart met foto is heel eenvoudig:

 

  1. Upload uw eigen foto of kies een afbeelding
  2. Voeg een leuke tekst toe
  3. Klik op ‘Toevoegen aan winkelmand’
  4. Vul uw persoonsgegevens in
  5. Controleer en bevestig uw bestelling

 

Als u voor 12:00 uur heeft besteld staat de taart de volgende dag vanaf 10:00 uur voor u klaar in de supermarkt van uw keuze (behalve op zondag).

 

Ook een unieke taart samenstellen? Direct een fototaart bestellen