Vlog of promotievideo

Maak een vlog, promotievideo of fotocollage en maak kans op 50 kaarten!

Wil jij voor jouw vereniging kans maken op extra kaarten voor het Jeugd Sponsor Gala? Dat kan door dit jaar een enthousiaste vlog, promotievideo of fotocollage van jullie vereniging te maken. Hoe trainen of oefenen jullie? En wat doen jullie allemaal om zoveel mogelijk Jeugd Sponsor Munten te verzamelen? 

 

  1. Laat in een korte vlog, video of fotocollage zien wat jullie doen om Jeugd Sponsor Munten te verzamelen.
  2. Deel jullie creatie vóór 5 april 2019 openbaar op Facebook en/of Instagram met de hashtag #jsapoiesz en tag Poiesz Supermarkten. Op Instagram is het belangrijk dat je profiel op openbaar staat.
  3. De inzendingen worden bekeken door een deskundige jury en beoordeeld op originaliteit. De 10 clubs of verenigingen die hier de meest originele invulling aan geven, winnen 50 kaarten voor het Jeugd Sponsor Gala. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

 

Tips voor het maken van een video

  • Zorg dat je duidelijk en helder te verstaan bent. Neem een klein proefstukje op en luister goed of je jezelf kunt verstaan.
  • Film je met je smartphone? Het kan helpen om gebruik te maken van een selfiestick of een statief om de camera stabieler te houden.
  • Zorg voor voldoende licht, zodat de kijker jou goed kan zien. Een flinke (bouw)lamp kan ontzettend helpen! Ook overdag. Maak ook hiervoor een proeffilmpje en controleer of je goed te zien bent.
  • Film niet met de camera naar het licht of de zon toe, anders krijg je een overbelichte video.
  • Wees creatief! Kunnen jullie onzettend mooi acrogymmen? Laat het zien! Hebben jullie een superleuke actie bedacht om extra munten te scoren? Leg het vast!
  • Maak de video/vlog niet te lang. Een minuut is voldoende en dan houd je de aandacht vast.
  • Zoom niet of niet teveel in, maar film het dan wat dichterbij. De video wordt door inzoomen minder scherp en daardoor minder goed te bekijken.

 

Succes!