Jouw online boodschappen Direct bestellen

Uw online supermarkt

Iedereen die regelmatig de boodschappen in huis haalt heeft zo zijn voorkeur voor bepaalde winkels. Echter, hierin is het gebruiksgemak van- en in de winkel erg belangrijk. Bij Poiesz Supermarkten vergroten we dit gebruiksgemak tot het volgende niveau: uw producten bestelt u nu eenvoudig in onze online supermarkt!

Producten in onze webshop

Online supermarkt als tijdsbesparing

Waar het doen van de wekelijkse boodschappen er voor veel mensen nu eenmaal bij hoort, zijn er toch een aantal factoren die u tegen kunnen houden bij dit wekelijkse ritueel. Eén van de belangrijke factoren hierin is tijd: het doen van de boodschappen kost nu eenmaal wat tijd, en het komt bij iedereen wel eens voor dat deze tijd beperkt is. Op zo’n moment kunt u er voor kiezen uw boodschappen uit te zoeken in onze online supermarkt!

Onze online supermarkt

Het bestellen van uw boodschappen in onze online supermarkt is dusdanig eenvoudig, dat u het snel even tussen de dagelijkse activiteiten kunt plakken. U kunt uw producten eenvoudig opzoeken doormiddel van een handig artikel-overzicht. Deze artikelen plaatst u in uw winkelmandje waarna u ze eenvoudig besteld. Bedraagt het totaal bedrag meer dan € 40,-? Wij bezorgen uw producten dan geheel kosteloos de volgende dag bij u thuis, of we zorgen ervoor dat de producten de volgende dag bij uw lokale Poiesz Supermarkt klaar staan. U kunt dan zelf een geschikt moment kiezen waarop u de boodschappen ophaalt. Op deze manier past u het doen van uw boodschappen eenvoudig in uw wekelijkse planning: handig toch?!

Online supermarkt voor de recepten

Hebt u net online op onze receptenpagina een lekker recept uitgezocht? Blijf lekker op de bank zitten en bestel de producten van het recept in onze online supermarkt. Bent u nog niet geslaagd in het vinden van een lekker recept, en bent u nog op zoek naar wat inspiratie? Wij helpen u graag verder met een aantal ideeën voor iedere maaltijd!

 

- Lekker en gezond koken met onze gezonde recepten >>

- De heerlijkste Italiaanse pasta recepten >>

- Een snel maar heerlijk gerecht voor de gehaaste momenten >>