Poiesz groeit, groei jij met ons mee?

 Wij zijn op zoek naar verkoopspecialisten slagerij voor de afdeling slagerij

 

Als verkoopspecialist slagerij ben jij de drijvende kracht achter de organisatie en operatie van de afdeling slagerij. Met jouw specialistische vakkennis en vaardigheden voer je zelfstandig werkzaamheden uit. Verder houd jij je bezig met het bestellen, presenteren en het verkopen van verse producten aan de klanten. Je zorgt ervoor dat de afdeling dagelijks kwalitatief goed gevuld is en er ordelijk bij ligt.  

 

We zijn op zoek naar jou als jij:

  • passie hebt voor verse producten van de slagerij en beschikt over een grote mate van klantvriendelijkheid;
  • mbo-werk- en denkniveau hebt en affiniteit hebt met vlees snijden, mogelijk aangevuld met een vakopleiding;
  • minimaal 18 jaar en 30-40 uur per week beschikbaar bent;
  • jouw werkzaamheden accuraat uitvoert en flexibel inzetbaar bent;
  • in staat bent om zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken;
  • beschikt over goede commerciële eigenschappen en cijfermatig inzicht;
  • woonachtig bent in of in de nabije omgeving van ons marktgebied; Friesland, Groningen, Drenthe, Noordoostpolder en Overijsel.

 

Maar nu vraag je je natuurlijk af wie wij zijn…

Wij zijn Poiesz Supermarkten B.V., dé supermarkt van het Noorden. Een familiebedrijf dat 100 jaar geleden startte in hartje Sneek, de waterstad van het Noorden.  Inmiddels hebben we 74 supermarkten en 72 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel. Iedere dag staan er ruim 6.000 medewerkers klaar voor de klant. Volgens het GfK Versrapport zijn we de beste supermarkt in vlees van heel Nederland! Elke dag is een kans om het nóg beter te kunnen doen. Door goed te luisteren naar wat de klant wenst en daarop in te spelen. En daar kun jij dus aan meehelpen!

 

Enthousiast? Wacht dan niet langer en solliciteer!

Vul onderstaand formulier in met een korte motivatie en je cv. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de heer Jacco Attema, commercieel assistent filialen, te bereiken onder telefoonnummer 06-51261572.

WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA? SOLLICITEER HIER!

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.