Toolkit Jeugd Sponsor Actie

 

 

 

Jouw vereniging in beeld tijdens het Jeugd Sponsor Gala!

Tijdens de Jeugd Sponsor Actie maken jullie ongetwijfeld foto’s van jullie vereniging. Bijvoorbeeld tijdens de actieve verkoop in de winkel. Of van andere acties die jullie organiseren om zoveel mogelijk Jeugd Sponsor Munten te verzamelen. Graag ontvangen wij van jullie vereniging de leukste foto’s (maximaal 10 stuks) zodat we deze tijdens het Jeugd Sponsor Gala kunnen tonen op het grote scherm. Je kunt hier je foto’s uploaden. Doe dit uiterlijk zaterdag 7 april a.s.! 

 

Laat iedereen weten dat jullie vereniging meedoet aan de Jeugd Sponsor Actie!

Haal meer winst voor je club uit de Poiesz Jeugd Sponsor Actie door iedereen te motiveren om voor jullie club of vereniging Jeugd Sponsor Munten te sparen. Laat iedereen weten dat je meedoet door posters op te hangen in jullie kantine of clubgebouw, besteed aandacht aan de Jeugd Sponsor Actie in jullie clubblad of digitale nieuwsbrief. Schakel ook Social Media in en zoek de media op. Schrijf bijvoorbeeld zelf persberichten voor de krant. Met onze tips en adviezen en met hulp van handige en creatieve mensen binnen jullie club of vereniging gaat het vast en zeker lukken!

 

Wil je de uitleg van de actie die jullie hebben gekregen tijdens de informatiebijeenkomst nog eens nalezen? Dat kan hier!

 

Laat zien wat jou vereniging doet tijdens de JSA!

Maak een enthousiaste vlog of promotievideo van jullie vereniging. Hoe trainen of oefenen jullie? En wat doen jullie allemaal om zoveel mogelijk Jeugd Sponsor Munten te verzamelen? De video’s worden bij Poiesz bekeken door een deskundige jury en beoordeeld op originaliteit. Stuur je filmpje via WeTranfer op naar jeugdsponsoractie@poiesz-supermarkten.nl. Je mag de video ook op Youtube zetten en ons de link mailen. 

 

Like in ieder geval de Facebookpagina van Poiesz hier: (www.facebook.com/poieszsupermarkten). 

Daarmee ben je altijd als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes rondom de Jeugd Sponsor Actie. Bovendien kun je de berichten die wij op onze Facebook pagina posten heel gemakkelijk delen op de Facebook pagina van jouw vereniging. Zo mobiliseer en motiveer je zoveel mogelijk mensen om Jeugd Sponsor Munten in jullie koker te doen.

 

Download hier het logo van de Jeugd Sponsor Actie die je bijvoorbeeld kunt gebruiken voor jullie clubblad of Social Media (klein voor internet en groot voor drukwerk en/of offline communicatie).

 

 - download logo klein -                             - download logo groot -

- download compleet logo klein -              - download compleet logo groot

 

Download hier een afbeelding van de Jeugd Sponsor Actie en maak gebruik van de voorbeeldtekst die je kunt gebruiken voor jullie Facebookpagina of Twitter. 

Facebook omslagfoto

Facebook profielfoto

Facebook tijdlijnfoto

 

Kopieer de voorbeeldtekst hieronder voor jullie Facebook en/of Twitter

Steun (vul hier de naam in van jullie sportclub of vereniging) met de Poiesz Jeugd Sponsor Actie. Dat is winst voor ons en euro's voordeel voor jou! Doe de Jeugd Sponsor Munten die je ontvangt bij je boodschappen in de koker van onze vereniging bij de Poiesz supermarkt aan de (straatnaam) in (plaatsnaam). #PoieszJSA

 

Super Jeugd Sponsor Aanbieding en Speciale Bakkerijaanbieding

Er zijn wekelijks super veel Jeugd Sponsor Munten te sparen met de Super Jeugd Sponsor Aanbieding en met de Speciale Bakkerijaanbieding. Hier zijn maar liefst 10 of 15 Jeugd Sponsor Munten mee te verdienen. Moedig daarom mensen aan om deze Super Jeugd Sponsor Aanbieding en de Speciale Bakkerijaanbieding bij Poiesz te kopen en vervolgens de Jeugd Sponsor Munten in jullie koker te doen. Hiervoor kun je elke week de afbeelding van de nieuwe aanbieding downloaden. Zet deze afbeelding met bijbehorende voorbeeldtekst op zoveel mogelijk Facebook of Twitter accounts om zoveel mogelijk Jeugd Sponsor Munten, en dus sponsorgeld, voor jouw club binnen te halen.  

     

Bekijk en kopieer de voorbeeldtekst hieronder voor de Super Jeugd Sponsor Aanbieding

Steun (jullie naam sportclub of vereniging) supersnel met deze Super Jeugd Sponsor Aanbieding. Koop deze aanbieding en doe de 10 Jeugd Sponsor Munten in de koker van deze vereniging bij de Poiesz supermarkt aan de (straatnaam) in (plaatsnaam). #PoieszJSA

 

Bekijk en kopieer de voorbeeldtekst hieronder voor Speciale bakkerijaanbieding

Steun (jullie naam sportclub of vereniging) supersnel met Speciale Bakkerijaanbieding. Koop deze aanbieding en doe de 15 Jeugd Sponsor Munten in de koker van deze vereniging bij de Poiesz supermarkt aan de (straatnaam) in (plaatsnaam). #PoieszJSA

  

Poster of flyer

Laat zien dat je meedoet aan de Jeugd Sponsor Actie door je eigen poster of flyer te maken.

- Maak hier een poster of flyer voor jouw vereniging - 

 

Banner

Klik hier voor een banner die je kunt plaatsen op de website van je vereniging of in de digitale nieuwsbrief van je vereniging. 

- download banner -

 

 

Win 500 Jeugd Sponsor Munten via de Facebook stemactie!

Vraag alle leden van jouw vereniging, je buurvrouw, ouders, opa’s, oma’s, ooms en tantes om te stemmen op jullie club of vereniging via de Facebook pagina van Poiesz supermarkten. De 50 verenigingen met de meeste stemmen aan het eind van de Jeugd Sponsor Actie krijgen 500 sponsormunten extra! Dat is natuurlijk een enorme boost voor jullie vereniging. Iedereen die stemt maakt bovendien kans op Poiesz waardebonnen. Stemmen kan vanaf 12 februari a.s.

 

Maak kans op extra Jeugd Sponsor Gala entreekaarten

Dit jaar hebben we een extra spannende winactie voor alle deelnemende verenigingen. Je kunt namelijk kans maken op maar liefst 50 EXTRA entreekaarten voor het Jeugd Sponsor Gala! Meedoen is simpel. Dit doe je door aan Poiesz te laten zien hoe je met jullie vereniging aan iedereen laat weten dat jullie meedoen aan de Jeugd Sponsor Actie!

 

Zo maak je kans:

Maak een enthousiaste vlog of promotievideo van jullie vereniging. Hoe trainen of oefenen jullie? En wat doen jullie allemaal om zoveel mogelijk Jeugd Sponsor Munten te verzamelen? De video’s worden bij Poiesz bekeken door een deskundige jury en beoordeeld op originaliteit. Stuur je filmpje via WeTranfer op naar jeugdsponsoractie@poiesz-supermarkten.nl. Je mag de video ook op Youtube zetten en ons de link mailen. 

 

De 10 verenigingen die hier de meest originele invulling aan geven winnen 50 kaarten voor het Jeugd Sponsor Gala!

 

Persbericht

Laat weten dat je meedoet met de Poiesz Jeugd Sponsor Actie door een kort persbericht te versturen naar de lokale media. Denk hierbij aan de wijk- of dorpskrant en het huis-aan-huis blad. Maar vergeet ook jullie eigen clubblad en website niet!

Eerst wat algemene adviezen:

- Een leidraad voor het opstellen van een persbericht is het beantwoorden van de vragen:  Wie? Wat? Waar? Wanneer? Waarom? (en eventueel Hoe?).

- Zorg voor een opvallende kopregel. Deze bevat het belangrijkste nieuws en heeft ook nieuws- en leeswaarde.

- Vertel daarna kort en krachtig (maximaal 1 A4 beslaat) eerst het belangrijkste nieuws en daarna het verdere nieuws. Sluit af met de vermelding waar en bij wie (contactpersoon) men terecht kan voor nadere informatie. Vergeet ook niet de naam en adresgegevens van uw vereniging of club.

  

Bekijk/kopieer hier een voorbeeld van een persbericht.

 

 

 

Meer informatie?

Bekijk hier de veelgestelde vragen.

 

Bekijk hier de actievoorwaarden van de Jeugd Sponsor Actie.